Contract

Bij Friehof Hoveniers begrijpen we dat elk tuinproject uniek is, en daarom bieden we flexibele contractvormen aan die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar gericht onderhoud of naar doorlopende zorg voor uw tuin, wij hebben passende oplossingen.

Voor wie continu wil genieten van een prachtig onderhouden tuin bieden wij onderhoudscontracten aan. Met een vastgesteld tarief geniet u van regelmatig onderhoud, snoeiwerk, bemesting en meer. Het onderhoudscontract biedt gemoedsrust, wetende dat uw tuin het hele jaar door in topconditie wordt gehouden. Het is de sleutel tot een zorgeloze tuinervaring.

 

Bij Friehof Hoveniers staat flexibiliteit centraal. Of u nu de voorkeur geeft aan maatwerk op uurbasis of een gestructureerd onderhoudscontract voor doorlopende zorg, wij streven naar perfectie in elk aspect van onze dienstverlening. Neem contact met ons op om te bespreken welke aanpak het beste past bij uw tuinbehoeften. Wij kijken ernaar uit om samen uw groene ruimte te laten bloeien.