Beplanting

Lees verder onder de foto's ↓

Bij Friehof Hoveniers leggen we een sterke nadruk op het ontwerp van de beplanting. Door zorgvuldig rekening te houden met uw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer van uw buitenruimte, selecteren we planten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook harmoniëren met het algehele ontwerp van uw tuin.

Wij streven ernaar om uw tuin het hele jaar door boeiend te maken door te kiezen voor planten die op verschillende tijden bloeien en hun bladeren behouden. Daarnaast moedigen we biodiversiteit aan door verschillende soorten planten op te nemen. Dit niet alleen voor een gevarieerde uitstraling, maar ook om een gezond ecosysteem te ondersteunen.

 

We selecteren planten die goed gedijen in het lokale klimaat en de bodemgesteldheid, wat niet alleen de gezondheid van de planten bevordert maar ook onderhoudslasten minimaliseert.

 

Of u nu droomt van een mediterrane oase of een cottage garden, wij begrijpen het belang van thematische beplanting. Door specifieke planten te kiezen die bij uw gewenste thema passen, creëren we een tuin die niet alleen mooi is maar ook een verhaal vertelt en een unieke sfeer oproept.