Uw hovenier in Joure, Friesland

Bij Friehof Hoveniers combineren we vakmanschap met een groene passie om unieke tuinoases te creëren.  Ontdek de kunst van tuinieren met Friehof Hoveniers Joure en laat uw groene dromen werkelijkheid worden.

Contact

Wij kunnen u helpen bij:

Ontdek een scala aan diensten in ons aanbod, variërend van bestrating, vlonders, walbeschoeiing en drainage tot groene daken, groene schoolpleinen, tuinhuizen & overkappingen en schuttingen & erfafscheidingen. Verken hoe wij deskundigheid en toewijding combineren om een veelzijdig en aantrekkelijk buitenleven voor u te realiseren.

Bekijk de diverse mogelijkehden van tuinonderhoud, waarbij we ons richten op bestrating, algemeen tuinonderhoud, gazonverzorging en verschillende contractvormen. Ontdek hoe we expertise en zorgvuldigheid combineren om uw buitenruimte te transformeren en te onderhouden.

Met onze 3D tuinontwerpen komt uw droomtuin tot leven nog voordat de eerste plant is geplaatst. Visualiseer elk aspect, van beplanting tot bestrating, en maak weloverwogen beslissingen voor een tuin die perfect bij u past.

Over Friehof Hoveniers

Als u een tuin laat aanleggen, wilt u dat deze na een aantal jaren nog even mooi en boeiend is als toen deze net aangelegd werd. Friehof Hoveniers is een gespecialiseerd bedrijf dat dit voor u kan verzorgen. Met hun allroundkennis en vakmanschap maken Jentje Oostenveld, Gert Schutten en hun medewerkers van uw tuin een waar paradijsje.

Of het nu gaat om het opzetten van een plan, het uitwerken op tekening, het bijbehorende beplantingsplan, de uitvoering en aanleg of het onderhoud; alles kan door Friehof Hoveniers naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. Het resultaat zal zich vertalen in een tuin die helemaal aan uw wensen en eisen zal voldoen. Voor optimaal plezier en rust.