Schuttingen en erfafscheidingen

Lees verder onder de foto's ↓

Bij Friehof Hoveniers begrijpen we dat privacy en stijl belangrijk zijn als het gaat om schuttingen en erfafscheidingen. Daarom bieden we een scala aan opties die niet alleen functioneel zijn maar ook bijdragen aan de sfeer van uw buitenruimte.

Bij het ontwerpen van schuttingen en erfafscheidingen houden we rekening met zowel functionaliteit als het visuele beeld. Of u nu op zoek bent naar een strakke en moderne uitstraling, een meer traditionele stijl, of een combinatie van beide, we hebben ontwerpen die passen bij uw smaak en de uitstraling van uw buitenruimte.

 

Erfafscheidingen dienen niet alleen om privacy te waarborgen maar spelen ook een rol in veiligheid. We zorgen ervoor dat de hoogte en de constructie voldoen aan uw behoeften en eventuele lokale voorschriften. Klimplanten, zoals klimop, kunnen worden toegevoegd voor extra privacy en een groene touch.

 

Bij Friehof Hoveniers begrijpen we dat elk huis uniek is, en daarom bieden we maatwerkoplossingen voor schuttingen en erfafscheidingen die aansluiten bij jouw wensen en de sfeer van uw tuin. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw buitenruimte kunnen verrijken met de perfecte schutting of erfafscheiding.